top of page

WIE WE ZIJN & WAT WE DOEN

Wij zijn een Live Event & Video Agency. Wij geloven dat het organiseren van een evenement een unieke manier is om uw klanten te benaderen, klantrelaties te onderhouden of een feestelijke bijeenkomst te organiseren voor uw personeel. Het doel van elk evenement is verschillend. Daarom is het belangrijk eerst helder te krijgen wat u met uw evenement wilt bereiken. Wat verwacht je van een fysiek event en wat van een online of hybride event? Natuurlijk, dat de techniek werkt. Je hebt een echt podium of een virtueel podium, er zijn camera’s, er is licht en geluid. So far so good, maar wat verwacht je van je publiek. Aandacht?

Maar aandacht krijg je niet cadeau. Je zult de kijker moeten boeien.

Live Agency maakt programma’s met de spanning van televisie en de snelheid van online streaming. Wij zijn een netwerk van bevlogen redacteuren, ervaren producers en bekende televisiemakers. Samen zorgen wij voor beeld, geluid, muziek, titels, vormgeving, voorgesprekken en regie. Want alleen met een superstrakke inhoud en planning wordt een programma een show. Zo verdienen wij de aandacht voor jou!

Wij zijn een boutique een one-stop-shop. Een verhaal vertellen is mooi. Impactvolle storytelling is een fenomenale belevenis. Wij versmelten slimme strategieën en authentieke ideeën tot unieke verhalen die tot leven komen in video. Die verwonderen, verrassen en boeien. En in onze wereld van onbegrensde creativiteit en digitale innovaties laten we geen mogelijkheid onbenut om dat voor elkaar te krijgen. Jij wil toch ook geprikkeld worden?

Over Liveagency

Gallery

People behind

L1010736.jpeg

Leon van Wezenbeek

Leon van Wezenbeek - videoproducer en founder Eventproducent.com, Live Agency & Virtualevents.nl 

 

Met LiveAgency brengen we een nieuwe formule en samenwerking tot stand waarin concept-creatie-branding én de laatste eventtechniek die hierbij komt kijken, direct zichtbaar in uw online of hybride events.

Wij geloven dat de combinatie van deze expertises een succesformule is voor uw digitale event. Zeker wanneer u doelgerichter wilt communiceren met uw doelgroep en content. Als earlybird livestream technerd ben ik al sinds 2005 bezig met streamingtechnieken en online publishing en heb inmiddels honderden live events, studiowebinars en Zoom/Teams meetings geproduceerd. Voor kleine bedrijven en grote corporates, maar ook fashionshows of NK sportwedstrijden. Nu is het tijd om klanten nog meer te bedienen in hun digitale journey. Wordt dit het laatste stukje van de puzzel of is morgen toch alles weer anders?

Foto Nick.jpg

Nick Parree

Nick Parree - creative en brandguru - founder TV Nomads

 

Als inhoudelijk en creatief maker van diverse tv/online programma’s weet ik als geen ander hoe je een boodschap moet overbrengen aan de kijker.

Als je doelgerichter wil communiceren met je content laat je het beeld spreken door concept & creatie op uw (sonic) branding te laten aansluiten. Ik help om een professioneel team samen te stellen dat er vol voor wil gaan. Het prikkelt mij om gekke ideeën en trends te laten leven in een verhaal. 

Wanneer je je verhaal op een duidelijke manier wil vertellen. Terwijl de boodschap impact maakt op de kijker. Of je verhaal nou online of offline vertelt.

TESTMONIALS

Alles wat ik ervan verwachtte, en meer

Hij is onmisbaar in onze studio. Zonder hen geen uitzending.

CRV

bottom of page