top of page

ONZE DIENSTEN

d3b62f8b-3efa-4db9-b005-c5155016d275.JPG

Idee & Concept

Wij zorgen dat jouw spinsels worden vertaald naar vette unieke concepten waarbij jouw merk/bedrijf centraal staat. Volgens de laatste trends en met gekke frisse ideeen.

IMG_8447.heic

Techniek & Equipment

We zorgen voor de juiste apparatuur met een perfect plaatje voor uw doeleinden. Goed geluid, perfecte belichting en strakke kaders horen hier zeker bij. Daarnaast is het stukje streamnen, ultra lowlatency en redundacy van de videostreams een van onze speciale expertises.

D02DC4C6-A8A4-4EA3-80FB-1BE6DD238F4A.JPG

Productie

We nemen de zorg uit de handen en zorgen dat dit ook uitvoerbaar is binnen tijd/budget/locatie. Onze ervaring zorgt ervoor om 2 stappen vooruit te denken.

IMG_0325.HEIC

Vormgeving & contentcreatie

We passen uw huisstijl toe en zorgen dat deze naadloos binnen het format en de stream output valt. Waar nodig vullen wij deze ook aan met intro, leaders, titels, bumpers. Denk dan ook aan een strak design in het decor op de locatie. Ook het toepassen van een integraal event-sounddesign en muziek hoort hierbij. Sonicbranding is een van onze speciale expertises. Muziek en Sounddesign die de kijker voelt en herinnerd.

IMG_8556.jpg

Regie

Als je op de dag zelf ook de volledig regie aan ons laat loopt alles volgens plan en met de juiste kaders. Een goed opgesteld draaiboek is hierin de leidraad.

matthew-sichkaruk-u0y_5fhM3DU-unsplash.jpg

Edit & Delivery

We zorgen ervoor dat een replay toegankelijk is om terug te kijken.  Of zelfs een korte samenvatting van het programma is mogelijk. Want wij geloven dat inzet van video altijd werkt.

SAMEN NADENKEN ?

bottom of page